"Contează că am pierdut meciul în prelungiri, e frustrant, e dureros, dar ăsta este fotbalul. Există un revers al medaliei, cum oi ne-am bucurat după cele două trofee câștigate, a venit și momentul în care am pierdut. Totuși am jucat în fața a câteva milioane bune de euro. Ne-am fi dorit să înepem campionatul cu un rezultat pozitiv. Băieșii sunt supoărați, dezamăgiți, dar trebuie să ne ridicăm privirea din pământ. Maftei a fost provocat pe teren, din tribună, și ei între ei s-au jignit, poate, și nervii s-au întins. Steaua, pe final, a băgat toate gurile de foc. A fost minunată întâlnirea cu fanii Stelei. Am cămașa fleașcă de apă și scuipat. M-au înjurat și m-au scuipat", a declarat Claudiu Niculescu la Dolce Sport.

"E frustrant când pierzi în minutul 93 Ne-am dorit mai mult de la partidă, dar am pierdut în ultimul momet. La penalty, după părrea mea, nu l-am atins. El cade la fiecare adiere de vânt, toată lumea știe asta. Și la Viitorul făcea la fel. Vreau să trag un semnal de alarmă că se dau penalty-uri prea ușor. Adversarii ne tratează altfel, acum, că am câștigat și Cupa și Supercupa", a declarat Dragoș Balauru la Dolce Sport.

"Trebuia să ne închidem ca să nu primim gol, dar nu am reușit. Steaua ne-a supus unei presiuni constante pe tot parcursul meciului. Noi nu voiam să pierdem aici, să luăm un punct, dar așa a fost să fie, să pierdem în ultimul minut. Se vor întoarce, sigur, și pentru noi", a declarat Mihai Căpățână la Dolce Sport.