Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Fotbal

VIDEO Neymar a înscris cel mai tare gol de până acum. Ce execuție!

08:32 | Vineri, 27 martie 2015
VIDEO Neymar a înscris cel mai tare gol de până acum. Ce execuție! Brazilianul Neymar (FC Barcelona) a reușit unul dintre cele mai interesante goluri de până acum.

Neymar este recunoscut pentru tehnicitatea sa, pe care încearcă să și-o demonstreze cu fiecare ocazie, fie că este pe terenul de antrenament, în timpul meciurilor caritabile sau în meciurile oficiale. Superstarul brazilian de la FC Barcelona și-a câștigat de mult titlul neoficial de cel mai tehnic jucător din lume, dar ultima sa execuție este de-a dreptul halucinantă. Aflat în cantonaemntul naționalei înaintea partidei cu Franța, Neymar a reușit să înscrie un gol incredibil, exact din spatele porții. Cum a reușit asta? A imprimat balonului destulă putere și destul efect încât mingea a căzut pe pământ și s-a întors în poartă. Surprinzător, însă, niciunul dintre colegii săi nu a fost impresionat! Vezi...»

Alte ştiri din Fotbal

© 2015 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate