Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Fotbal

VIDEO Dinu Gheorghe a "turbat" la adresa Federației. Vezi ce acuzații a adus!

23:34 | Luni, 28 iulie 2014
VIDEO Dinu Gheorghe a Dinu Gheorghe, președintele Astrei Giurgiu, a vorbit la Dolce Sport despre scandalul suspendărilor, în care a fost atrasă și echipa sa.

Astra a intrat în colimator după ce l-a folosit pe Denis Alibec la meciul cu Concordia, scor 0-2, iar președintele giurgiuvenilor a reacționat vehement la adresa celor care au cerut victoria ilfovenilor la "masa verde". " Anumite persoane incearca sa ne explice ca Supercupa si Cupa Ligii nu sunt competitii oficiale. Atunci cand s-a aprobat statutul Ligii, iar Cupa era competiei oficiala, Federatia trebuia sa intervina automat si sa treaca Cupa Ligii in regulament, la articolul 41, care priveste suspendarile in competitii oficiale. Aceasta competitie a Cupei Ligii nu este oficiala? Am inebunit cu totii! Sa inteleg ca Alibec a stat pentru doua etape neoficiale, la meciurile din Supercupă si Cupa Ligii? Sa mai stea o etapa acum, ca sa facem pe plac « nustiucui...»

Alte ştiri din Fotbal

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate