Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Fotbal

Sancțiune primită de Dinamo după derby-ul cu Steaua

11:46 | Vineri, 18 aprilie 2014
Sancțiune primită de Dinamo după derby-ul cu Steaua Clubul Dinamo, amendat de Jandarmerie cu 30.000 de lei în urma incidentelor de la meciul cu Steaua

CLICK AICI pentru imagini din Dinamo - Steaua 1-1 Dinamo a fost amendată de Jandarmeria Capitalei cu 30.000 de lei, iar societatea privată de securitate cu 1.000 de lei ca urmare a incidentelor de la meciul cu Steaua, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana, informează Mediafax. Înainte, pe timpul şi după partidă, jandarmii au identificat 15 persoane cărora le-au fost întocmite actele de sesizare pentru deţinerea şi folosirea materialelor pirotehnice şi au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.830 de lei pentru pătrunderea fără drept pe suprafaţa de joc, pătrundere în stadion în stare vădită de ebrietate, consum de băuturi alcoolice, participare la scandal, ameninţare cu acte de...»

Alte ştiri din Fotbal

© 2014 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate