Inchide
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site acceptaţi modul în care folosim aceste informaţii. Aflaţi mai multe informaţii aici »

Cea mai recentă ştire din

Fotbal

Ghiciţi cine e! A făcut performanţă la Steaua şi se apropie de 50 de ani

01:44 | Duminică, 26 aprilie 2015
Ghiciţi cine e! A făcut performanţă la Steaua şi se apropie de 50 de ani De patru ori campion cu Steaua în anii '90, Damian Militaru (47 de ani) este in prezent antrenor la juniorii echipei CSM Petrosani. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata acum fostul fotbalist al campioanei, care a jucat alaturi de nume importante, precum Marius Lacatus, Adrian Ilie, Bogdan Stelea si Daniel Prodan

Gazeta Sporturilor a realizat un reportaj cu fostul mijlocas al Stelei de la jumatatea anilor '90. "Incerc sa cresc copii. Nu ne ajuta nimeni, o facem doar din pasiune" , a povestit Militaru, care a evoluat cu Steaua de trei ori consecutiv in Liga Campionilor in urma cu doua decenii. Mai jos sunt doua imagini comparative: cea din prezent (prima) si a doua din vremea cand evolua pentru Steaua.   21 de goluri in 139 de partide a reusit Militaru pentru Steaua in perioada 1994-1999 "Meciul Secolului", Floyd Mayweather - Manny Pacquiao, se vede în direct la Dolce Sport, duminică, 3 mai, ora 4:00 dimineața »

Alte ştiri din Fotbal

© 2015 Dolce Sport // Toate drepturile rezervate